Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Direktor policije: Uzrok nezgode na pružnom prelazu najverovatnije propust vozača autobusa

rssBookmark and Share

Niš 21.12.2018. Južna Srbija Info

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da je u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu kod mesta Donje Međurovo stradalo pet osoba, dok je 27 ljudi teže i lakše povređeno.

Direktor policije: Uzrok nezgode na pružnom prelazu najverovatnije propust vozača autobusa

„Prema informacijama koje imam u ovom trenutku, do saobraćajne nezgode, najverovatnije je došlo usled propusta vozača autobusa. Istraga će utvrditi da li je tako. Ispitaće se da li je vozač ispunjavao psiho-fizičke uslove za upravljanje vozilom, a proverićemo i sve druge okolnosti koje su vezane za uslove puta“, rekao je Rebić, prilikom obilaska mesta tragedije u Donjem Međurevu.

Rebić, je obišao mesto saobraćajne nezgode i razgovarao sa lekarima Kliničkog centra Niš u kome su povređeni hospitalizovani.

O je istakao, da će nadležno tužilaštvo i policija utvrditi sve okolnosti pod kojima je došlo do ove teške saobraćajne nezgode i da će odgovorni biti procesuirani.

Rebić je ukazao, da su pripadnici saobraćajne policije i vatrogasci-spasioci, brzo došli na lice mesta i zajedno sa službom Hitne pomoći, u veoma kratkom vremenu, povređene prebacili u Klinički centar Niš.

Rebić je izrazio najdublje saučešće porodicama poginulih i apelovao na sve vozače da se striktno pridržavaju saobraćajnih propisa, prilagode brzinu uslovima i stanju puta, kako bi sačuvali svoje živote i živote drugih.

Podsetimo da je jutros u 7.30 došlo do sudara voza i autobusa Niš-ekspresa u Donjem Međurovu kod Niša, u kome je stradalo pet osoba.

Komentara: 0


#   Niš   autobus   Klinički centar Niš   policija   saobraćajna nezgoda   MUP RS   Donje Međurovo   Južna Srbija Info   voz   smrt   Klinički centar   Vladimir Rebić   PU Niš
@juznasrbija @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima