Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Старији мушкарац узнемиравао комшиницу, па бежао од полиције - ухваћен на мосту

rssBookmark and Share

Ниш 06.04.2020. Јужна Србија Инфо

Како су потврдили у ПУ Ниш, полиција је данас преподне око 10 часова изашла на терен по пријави да је један мушкарац узнемиравао комшиницу. Полицијски службеник је затекао мушкарца у аутомобилу испред куће, али овај није желео да изађе из аутомобила већ је кренуо ка центру града.

Фото: АМ Прес - Јужна Србија
Фото: АМ Прес - Јужна Србија

Полицијска управа у Нишу поднеће кривичну пријаву против Нишлије (81) који је данас најпре узнемиравао комшиницу, а потом својим аутомобилом бежао полицији која је успела да га сустигне и заустави на мосту код некадашњег грчког конзулата.

“Полицији је преподне око 10 часова изашла на терен по пријави да је један мушкарац узнемиравао комшиницу. Полицијски службеник је затекао мушкарца у аутомобилу испред куће, али овај није желео да изађе из аутомобила већ је кренуо ка центру града. Полицајци су кренули за њим и успели су да га зауставе код зграде некадашњег конзултата”, казали су у Полицијској управи.

Против мушкарца ће, рекли су у ПУ Ниш, у редовном поступку бити поднета кривична пријава за напад на овлашћено службено лице, а одговараће и за кршење мере ограничења и забране кретања у време ванредног стања.

Према незваничним информацијама, Нишлија због којег је данас интервенисало више полицијских аутомобила, од раније је познат полицији због ремећења јавног реда и мира


#   Ниш   мушкарац   ПУ Ниш   Грчки конзулат
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима