Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Stariji muškarac uznemiravao komšinicu, pa bežao od policije - uhvaćen na mostu

rssBookmark and Share

Niš 06.04.2020. Južna Srbija Info

Kako su potvrdili u PU Niš, policija je danas prepodne oko 10 časova izašla na teren po prijavi da je jedan muškarac uznemiravao komšinicu. Policijski službenik je zatekao muškarca u automobilu ispred kuće, ali ovaj nije želeo da izađe iz automobila već je krenuo ka centru grada.

Foto: AM Pres - Južna Srbija
Foto: AM Pres - Južna Srbija

Policijska uprava u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv Nišlije (81) koji je danas najpre uznemiravao komšinicu, a potom svojim automobilom bežao policiji koja je uspela da ga sustigne i zaustavi na mostu kod nekadašnjeg grčkog konzulata.

“Policiji je prepodne oko 10 časova izašla na teren po prijavi da je jedan muškarac uznemiravao komšinicu. Policijski službenik je zatekao muškarca u automobilu ispred kuće, ali ovaj nije želeo da izađe iz automobila već je krenuo ka centru grada. Policajci su krenuli za njim i uspeli su da ga zaustave kod zgrade nekadašnjeg konzultata”, kazali su u Policijskoj upravi.

Protiv muškarca će, rekli su u PU Niš, u redovnom postupku biti podneta krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice, a odgovaraće i za kršenje mere ograničenja i zabrane kretanja u vreme vanrednog stanja.

Prema nezvaničnim informacijama, Nišlija zbog kojeg je danas intervenisalo više policijskih automobila, od ranije je poznat policiji zbog remećenja javnog reda i mira


#   Niš   muškarac   PU Niš   Grčki konzulat
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima