Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шверц турског афродизијака на Прешеву

rssBookmark and Share

Прешево 05.11.2019. Јужна Србија Инфо

Цариници су 4. новембра 2019. године на прелазу Прешево, у сарадњи са полицијом, спречили покушај кријумчарења око седам килограма суплемента за побољшање сексуалног нагона, чија је вредност преко 7.000 евра.

Шверц турског афродизијака на Прешеву

Прекршај је откривен приликом улазне контроле аутобуса северно-македонских регистарских ознака, који саобраћа на релацији Струга-Копар.

Приликом сусрета са цариником оба возача и свих 34 путника су рекли да немају ништа за пријављивање, осим личног пртљага.

Међутим, међу путним торбама, у пртљажном делу аутобуса, пронађен је картонски пакет, за који се као власник накнадно јавио 37-годишњи македонски држављанин.

У пакету је пронађено 166 теглица од по 40 грама стимулативног дијететског препарата  „Dora Life Sultan`s Paste“ турског порекла.

Путник који се јавио као власник откривене робе, рекао је да ју је купио у Тетову са намером да је препрода у Италији.

Прекршајни суд у Прешеву је у хитном поступку донео пресуду којом је македонском држављанину изречена новчана казна од 856.000 динара, колико износи једнострука вредност  кријумчарене робе, док су препарати трајно одузети и биће уништени у складу са прописима.

Коментара: 0


#   Прешево   царина   Турска   Гранични прелаз   афродизијак
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима