Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šverc turskog afrodizijaka na Preševu

rssBookmark and Share

Preševo 05.11.2019. Južna Srbija Info

Carinici su 4. novembra 2019. godine na prelazu Preševo, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja oko sedam kilograma suplementa za poboljšanje seksualnog nagona, čija je vrednost preko 7.000 evra.

Šverc turskog afrodizijaka na Preševu

Prekršaj je otkriven prilikom ulazne kontrole autobusa severno-makedonskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Struga-Kopar.

Prilikom susreta sa carinikom oba vozača i svih 34 putnika su rekli da nemaju ništa za prijavljivanje, osim ličnog prtljaga.

Međutim, među putnim torbama, u prtljažnom delu autobusa, pronađen je kartonski paket, za koji se kao vlasnik naknadno javio 37-godišnji makedonski državljanin.

U paketu je pronađeno 166 teglica od po 40 grama stimulativnog dijetetskog preparata  „Dora Life Sultan`s Paste“ turskog porekla.

Putnik koji se javio kao vlasnik otkrivene robe, rekao je da ju je kupio u Tetovu sa namerom da je preproda u Italiji.

Prekršajni sud u Preševu je u hitnom postupku doneo presudu kojom je makedonskom državljaninu izrečena novčana kazna od 856.000 dinara, koliko iznosi jednostruka vrednost  krijumčarene robe, dok su preparati trajno oduzeti i biće uništeni u skladu sa propisima.

Komentara: 0


#   Preševo   carina   Turska   Granični prelaz   afrodizijak
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima