Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тешка саобраћајка у Сићевачкој клисири, на срећу без жртава (фото)

rssBookmark and Share

Ниш 03.04.2016. Телеграф

Од силине ударца стабло је оборено на земљу, а страдала је и реклама за кафану "Ћале Магистрале 2“ као и рефлектори.

Фото: Телеграф
Фото: Телеграф

Две жене лакше су повређене у саобраћајној незгоди која се данас око 16.30 минута догодила на магистралном путу Ниш – Пирот код села Долац.

До незгоде је дошло када је возило “форд мондео“ пожаревачких регистарских таблица које се кретало из правца Пирота из још неутврђених разлога прешло на леву страну коловоза и ударило у дрво.

Од силине ударца стабло је оборено на земљу, а страдала је и реклама за кафану “Ћале Магистрале 2“ као и рефлектори.

Према првим информацијама, у возилу су се налазиле мајка и ћерка, које су се из Беле Паланке враћале у Ниш.

– Седео сам са пријатељима испред кафане када је настао хаос. Најпре сам чуо кочење, а онда је уследио стравичан ударац. Подигла се прашина, помислио сам да је неко сигурно страдао. Притрчао сам возилу и видео две жене како излазе из кола. Старија је изгубила свест и пала, млађа је плакала… било је страшно. Одмах сам позвао Хитну помоћ и полицију – каже Жикица Павличевић, власник кафане испред које се несреће догодила.

Додаје да су мајка и ћерка имале много среће.

– Да нису обориле дрво завукле би се под шлепер паркиран испред моје кафане. И ја сам претрпео велику штету, мораћу да наручим нову рекламу и да поправим расвету. Ипак, најважније је да нико није погинуо – рекао је власник кафане.

Жена која се онесвестила збринута је у Ургентном центру нишког Клиничког центра. Како нам је потврдјено у овој здравственој установи, највероватније су у питању лакше телесне повреде али је у току даља дијагностика. Њена ћерка прошла је само са огреботинама.

Узроци несреће се утврђују.


#   Ниш   Пирот   Клинички центар Ниш   саобраћајна незгода   Бела Паланка   ћерка   ПУ Ниш   Долац  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима