Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Teška saobraćajka u Sićevačkoj klisiri, na sreću bez žrtava (foto)

rssBookmark and Share

Niš 03.04.2016. Telegraf

Od siline udarca stablo je oboreno na zemlju, a stradala je i reklama za kafanu "Ćale Magistrale 2“ kao i reflektori.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Dve žene lakše su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 16.30 minuta dogodila na magistralnom putu Niš – Pirot kod sela Dolac.

Do nezgode je došlo kada je vozilo “ford mondeo“ požarevačkih registarskih tablica koje se kretalo iz pravca Pirota iz još neutvrđenih razloga prešlo na levu stranu kolovoza i udarilo u drvo.

Od siline udarca stablo je oboreno na zemlju, a stradala je i reklama za kafanu “Ćale Magistrale 2“ kao i reflektori.

Prema prvim informacijama, u vozilu su se nalazile majka i ćerka, koje su se iz Bele Palanke vraćale u Niš.

– Sedeo sam sa prijateljima ispred kafane kada je nastao haos. Najpre sam čuo kočenje, a onda je usledio stravičan udarac. Podigla se prašina, pomislio sam da je neko sigurno stradao. Pritrčao sam vozilu i video dve žene kako izlaze iz kola. Starija je izgubila svest i pala, mlađa je plakala… bilo je strašno. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć i policiju – kaže Žikica Pavličević, vlasnik kafane ispred koje se nesreće dogodila.

Dodaje da su majka i ćerka imale mnogo sreće.

– Da nisu oborile drvo zavukle bi se pod šleper parkiran ispred moje kafane. I ja sam pretrpeo veliku štetu, moraću da naručim novu reklamu i da popravim rasvetu. Ipak, najvažnije je da niko nije poginuo – rekao je vlasnik kafane.

Žena koja se onesvestila zbrinuta je u Urgentnom centru niškog Kliničkog centra. Kako nam je potvrdjeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, najverovatnije su u pitanju lakše telesne povrede ali je u toku dalja dijagnostika. Njena ćerka prošla je samo sa ogrebotinama.

Uzroci nesreće se utvrđuju.


#   Niš   Pirot   Klinički centar Niš   saobraćajna nezgoda   Bela Palanka   ćerka   PU Niš   Dolac  
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima