Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Током викенда 52 возача у Нишу возили под дејством алкохола

rssBookmark and Share

Ниш 05.07.2021. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, у контроли саобраћаја током викенда, зауставили су 52 возача који су возили под дејством алкохола.

Илустрација
Илустрација

Полиција је, из саобраћаја искључила четрдесетдеветогодишњег возача мопеда који је возио са 1,87 промила алкохола у организму, као и тридесетогодишњу жену која је "рено твингом" управљала са 1,84 промила алкохола у организму.

Заустављен је и четрдесетшестогодишњи возач "опела" којем је измерено 1,57 промила алкохола у организму, као и четрдесетједногодишњи возач који је "рено твинго" возио са 1,45 промила алкохола у организму.

Такође, саобраћајна патрола затекла је двојицу возача, старости 34 и 29 година, који су управљали са 1,43 промила алкохола у организму, као и  двадесетпетогодишњег мушкарца који је управљао "фолксвагеном" са 1,40 промила.

Нишка полиција искључила је из саобраћаја, на ауто-путу код Алексинца, двадесеттрогодишњег возача  који је управљао возилом са 1,41 промилом алкохола у организму.

Против свих возача ће бити поднете прекршајне пријаве из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

Апелујемо на возаче да не седају за волан под дејством алкохола и поштују саобраћајне прописе, јер на тај начин чувају свој и туђ живот.


#   Ниш   алкохол   саобраћајна полиција   ПУ Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима