Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Током викенда у Нишу искључено 35 возача због вожње под дејством алкохола

rssBookmark and Share

Ниш 28.09.2021. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, приликом редовне контроле, током викенда, из саобраћаја су искључили 35 возача због вожње под дејством алкохола.

Током викенда у Нишу искључено 35 возача због вожње под дејством алкохола

Двадесетседмогодишњи возач „бмв“ се сумњичи да је 25. септембра, управљајући возилом са 2,10 промила алкохола у организму, слетео са пута и ударио у бетонску ограду.

Возачу је одређено задржавање и против њега ће, због прекршаја насилничка вожња, бити поднета прекршајна пријава из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

Полиција је на подручју града алкотестирала двојицу мушкараца старости 28 и 36 година који су возили „ауди“ и „бмв“ и утврдила да имају 1,45 и 1,38 промила алкохола у организму.

Такође, из саобраћаја су искључени и возачи „реноа“ и „форда“ који су  возили са 1,40 и 1,23 промила алкохола, као и  возач „опела“ који је управљао са 1,57 промила алкохола у организму.

Њима је одређено задржавање до истрежњења и против њих су, као и против свих осталих возача, поднете прекршајне пријаве из Закона о безбедности саобраћаја.

Апелујемо на возаче да не управљају возилом под дејством алкохола и доследно поштују саобраћајне прописе, јер на тај начин чувају свој и животе других учесника у саобраћају.


#   Ниш   саобраћај   саобраћајна полиција   алко-тест
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима