Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тужилац саслушао Чери Кис због изнуде

rssBookmark and Share

12.11.2015. Д.К., Белами портал

Најпознатија српска порно звезда Ивана Славковић (23), алијас Чери Кис саслушана је у Вишем јавном тужилаштву у Београду због сумње да је извршила изнуду.

Тужилац саслушао Чери Кис због изнуде

Против ње је покренут истражни поступак након што је њен бивши момак, иначе немачки држављанин С.Р., пријавио полицији да је инсценирала сопствену отмицу да би од њега узела 100.000 евра.

Портпарол београдског Вишег јавног тужилаштва Татјана Секулић потврдила је да је почела истрага против Славковићке.

- Након завршеног предистражног поступка Више јавно тужилаштво је покренуло истражни поступак доношењем наредбе о спровођењу истраге против Иване Славковић због постојања основа сумње да је извршила кривично дело изнуде. У даљем току истраге биће саслушани сведоци и оштећени – саопштила је Секулићка.

Ивана је осумњичена да је са својим пријатељем путем вибера у неколико наврата позивала бившег момка Немца С.Р. и говорила му да су је ухватили неки момци из руске мафије којима дугује 100.000 евра и тражила му паре ради враћања наводног дуга. Њен саучесник му је запретио да ће, уколико не буде дао паре, Ивана бити силована и убијена. С.Р. је на крају пристао да плати тражену суму али, када јој је то саопштио, јавио му се младић са којим је организовала превару и казао да га паре више не интересују и да ће Ивана дуг морати да „одради“.

Забринути љубавник је наводно киднаповање пријавио немачкој полицији а ови Интерполу. Поступајући по пријави Интерпола, српска полиција је почела потрагу за Иваном која је у међувремену променила презиме у Јовановић и пронашла је у Нишу где јој живе родитељи. На саслушању пред истражним органима она је тврдила да није имала намеру да му узме новац већ да јој је циљ био да се извуче из порно индустрије а посебно из везе са С.Р. јер ју је он наводно терао на ствари које јој се нису свиђале. Знајући да је он неће добровољно пустити, како је истакла, одлучила је да измисли отмицу

Ивана Славковић је родом из дољевачког села Шарлинац. Порно каријеру је започела са 18 година у Будимпешти где је и снимила већину порно филмова. Пажњу шире јавности привукла је учешћем у „Паровима“. Филмове за одрасле снимала је широм света а популарност је стекла и тиме што се није одбијала улоге ни у најтврдјим порнићима.


#   полиција   глумци   порнографија   портпарол   изнуда   тужилац   саслушање   Више јавно тужилаштво   суђење   исповест   ријалити   Ивана Славковић   С.Р.   Татјана Секулић   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима