Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Исповест мајке најпознатије српске порно глумице, Нишлијке Иване Славковић

rssBookmark and Share

28.07.2015. Белами, Јужна Србија Инфо

Више јавно тужилаштво покренуло предистражни поступак због оптужби немачког држављанина С.Р. да је био жртва уцене.

Ивана Славковић
Ивана Славковић

Предмет интересовања органа гоњења је најпознатија српска порно звезда, Нишлијка Ивана Славковић.

- Нишлијка Тања Славковић, мајка најпознатије српске порно глумице Иване Славковић, познатије под уметничким надимком Чери Кис, тврди да њена ћерка није прекршила закон. Коментар њене мајке односи се на поступање Вишег јавног тужилаштва у Београду које води предистражни поступак а поводом пријаве Иваниног бившег момка, немачког држављанина С.Р. да га је она уцењивала.

ПОРНО ИНДУСТРИЈА НИЈЕ БИЛА ЊЕН ИЗБОР

Тања тврди да је њена ћерка упала у мрежу организованог криминала и тако завршила у порно индустрији.

- То није био њен избор, упетљала се у то и онда није имала куд јер би била убијена. Хвала Богу што је још жива. Одрадила је што је морала, сматрала је да ће јој тај момак постати спас од таквог живота а он је постао њен мучитељ – рекла је Иванина мајка.

- Човек који је моју ћерку пријавио због наводне уцене је њен прогонитељ. Због њега Ивана и цела наша породица живи као у ноћној мори. Страхујемо да ћемо сви бити убијени јер он не преза ни од чега. Он је њу пријавио да би јој се осветио и по његовој пријави се одмах поступило. А ја сада јавно питам, шта је са нашим пријавама против њега. Ивана је њега још пре годину дана пријавила полицији јер је узнемиравао телефоном и долазио овде претећи јој и захтевајући да му се врати. Након што је најавио да ће убити и њу и целу нашу породицу ако га одбије, покушала је да га некако убеди да је остави на миру и зато му је казала да је отета – прича огорчена мајка. Додаје, да ни слутила није да ће се С.Р. претворити у таквог монструма.

- Он је Ивани помогао да се извуче из порно индустрије. И она и ми смо му на томе били много захвални. Долазио је код нас, дочекивали смо га као драгог госта. А, онда је постао патолошки љубоморан, Ивану је претворио у своју робињу. Знао је да је она слободног понашања и одевања и кад су се упознали. Одједном јој је све забранио, чак и да похадја факултет. Говорио је да је она само његова и да мора да га беспоговорно слуша. Од тада је почео и наш пакао. Он је врло опасан човек, веома паметан, располаже врхунском компјутерском технологијом. Зна сваки наш покрет, прислушкује сваки наш разговор, сигурна сам да нас и сада слуша. Не можемо од њега да побегнемо, не знамо више коме да се обратимо – каже уплашена жена.

- Иванина породица је у намери да се сакрије отишла из дољевачког села Шарлинце и склонила се у Нишу. Доскора су живели као постанари, а Ивана је недавно свом оцу, мајци и двема сестрама купила стан. Она живи у Београду, а према речима њене мајке, тренутно је у иностранству.


#   секс   порнографија   секси   суђење   исповест   Ивана Славковић   Тања Славковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима