Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У саобраћајној незгоди код Ниша повређено петоро

rssBookmark and Share

Трупале 02.10.2016.

Пет особа теже је повређено данас у судару три возила на мосту код Трупалских шума, на аутопуту Београд-Ниш, сазнаје Радио-телевизија Србије.

Фото: Телеграф
Фото: Телеграф

Како се наводи у саопштењу Јавног предузећа "Путеви Србије", због саобраћајне незгоде дошло је до обуставе саобраћаја на делу пута од Ниша према Скопљу, на надвожњаку код Трупалских шума.

Та компанија је апеловала на све учеснике у саобраћају да буду посебно опрезни, прилагоде брзину кретања условима на путу и поштују ограничења брзине и постојећу сигнализацију.

У несрећи која се догодила на мосту у правцу ка Лесковцу учествовала су три путничка возила – рено лагуна пољских таблица, БМВ немачких и сеат толедо бујановачких регистарских ознака, а саобраћај је нормализован у оба правца око 16:50 сати, преноси Белами портал.

Сви повређени су колима Хитне помоћи превезени у Клинички центар у Нишу, где су збринути.

Полиција је обавила увиђај и ради на утврђивању узрока незгоде.

Теретни саобраћај је био у прекид од 15 до 16:50 сати, док се путнички из правца Лесковца усмеравао кроз град Ниш.

Медији су пренели да су повређене две особе са грчким држављанством и троје из Србје, као и да је до несреће дошло када су се директно сударила три возила.

До судара је дошло на делу ауто-пута на ком се због радова саобраћај иначе одвијао двосмерно, једном саобраћајном траком.


#   Путеви Србије   саобраћај   саобраћајна незгода   ауто-пут   Клинички центар   Трупале
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима