Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U saobraćajnoj nezgodi kod Niša povređeno petoro

rssBookmark and Share

Trupale 02.10.2016.

Pet osoba teže je povređeno danas u sudaru tri vozila na mostu kod Trupalskih šuma, na autoputu Beograd-Niš, saznaje Radio-televizija Srbije.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Kako se navodi u saopštenju Javnog preduzeća "Putevi Srbije", zbog saobraćajne nezgode došlo je do obustave saobraćaja na delu puta od Niša prema Skoplju, na nadvožnjaku kod Trupalskih šuma.

Ta kompanija je apelovala na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

U nesreći koja se dogodila na mostu u pravcu ka Leskovcu učestvovala su tri putnička vozila – reno laguna poljskih tablica, BMV nemačkih i seat toledo bujanovačkih registarskih oznaka, a saobraćaj je normalizovan u oba pravca oko 16:50 sati, prenosi Belami portal.

Svi povređeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Klinički centar u Nišu, gde su zbrinuti.

Policija je obavila uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka nezgode.

Teretni saobraćaj je bio u prekid od 15 do 16:50 sati, dok se putnički iz pravca Leskovca usmeravao kroz grad Niš.

Mediji su preneli da su povređene dve osobe sa grčkim državljanstvom i troje iz Srbje, kao i da je do nesreće došlo kada su se direktno sudarila tri vozila.

Do sudara je došlo na delu auto-puta na kom se zbog radova saobraćaj inače odvijao dvosmerno, jednom saobraćajnom trakom.


#   Putevi Srbije   saobraćaj   saobraćajna nezgoda   auto-put   Klinički centar   Trupale
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima