Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tri dela betona sa nadvožnjaka pala na automobil Nišlije Olivera Paunovića, nema povređenih

rssBookmark and Share

Niš 12.02.2023. RTS, Južna Srbija Info

Nišlija Oliver Paunović imao je sreće kada je juče popodne kolima prošao ispod nadvožnjaka na auto-putu sa kog su otpala tri kamena bloka. Automobil mu je prilično oštećen, ali, srećom, ni on ni njegov 16-godišnji sin nisu povređeni, izveštava RTS.

Foto: RTS skrinšot
Foto: RTS skrinšot

JP "Putevi Srbije" saopštili su ranije da je u subotu u popodnevnim satima na petlji Trupale došlo do odvajanja zaštitnog sloja betona sa konstrukcije nadvožnjaka. Dežurne ekipe su odmah izvršile obilazak lica mesta i postavile odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Kako dopisnica RTS-a navodi, svi vozači koji se isključe sa naplatne stanice Niš centar, a idu ka Vranju moraju tuda proći.

Baš u trenutku kada su se betonski blokovi odvojili, tuda je automobilom prolazio Oliver Paunović sa svojim 16-godišnjim sinom. Kaže da u prvom trenutku nije mogao da shvati šta se dešava.

"Mislio sam da neko puca, baca nešto odozgo, onda sam shvatio da se odlomio deo nadvožnjaka, nisam se osećao prijatno jer je dete bilo pored mene", rekao je Paunović.

Kako je objasnio u razgovoru za RTS, tri dela betona pala su na automobil – jedan na šoferšajbnu, drugi na panoramski krov, a treći je udario u zadnji deo automobila.

Niko, inače, nije povređen usled odvajanja zaštitnog sloja betona sa nadvožnjaka. 

U toku večernjih sati dežurne ekipe izvršile su hitan vanredni pregled i počeli sa uklanjanjem nestabilnih delova zaštitnog sloja betona.

Po uspostavljanju povoljnih vremenskih prilika pristupiće se trajnoj sanaciji oštećenja na nadvožnjaku, saopštili su juče "Putevi Srbije".


#   Niš   Putevi Srbije   saobraćajna nezgoda   auto-put   Oliver Paunović   Trupale
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima