Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшена група дилера хероина из Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 02.06.2022. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, оперативним радом, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу, ухапсили су пет особа које су, како се сумња, од децембра прошле године као чланови криминалне групе продавали хероин на територији Ниша, као и још две особе осумњичене да су од њих куповали, а потом препродавали дрогу.

Ухапшена група дилера хероина из Ниша

Полиција је из куће и дворишта Н. М. (1988) и М. С. (1982), који се сумњиче да су организатори ове групе, одузела два путничка возила, два мотора, ваздушну пушку, 11 мобилних телефона и новац у разним апоенима који је, како се сумња, стечен продајом наркотика.

Претресом куће Н. С. (1978) заплењено је 10 пакета са око 958 грама праха за који се сумња да је хероин, вагица за прецизно мерење, осам мобилних телефона и аутомобил, док је у стану М. М. (1962) пронађено пет пакетића са око 5,7 грама хероина, а у кући Н. Ј. (1974) вагица за прецизно мерење и три мобилна телефона.

Такође, у кући Д. Т. (1987) који се сумњичи да је заједно са М. С. (1993) продавао дрогу на територији Ниша које је претходно купио од осталих осумњичених, полиција је пронашла миксер са траговима наркотика, мању количину хероина, дигиталну вагицу за прецизно мерењ4 и четири мобилна телефона. 

Због постојања основа сумње да су извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, Н. М, М. С, Н. Ј, Н. С. и М. М. је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, Д. Т. и М. С. је одређено задржавање до 48 часова због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.


#   Ниш   хероин   ПУ Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима