Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшена тројка након потере

rssBookmark and Share

Сокобања 18.02.2014.

Зајечарска полиција је након драматичне потере протекле ноћи, данас у атару села Велики Извор ухапсила Д.М. (30) и Д.В (29) из Лесковца и М.Г.(28) из Зајечара који се сумњиче за више кривичних дела на територији југоисточне Србије.

Ухапшена тројка након потере

"Зајечарска полиција добила је од колега из Лесковца дојаву да се на територији Зајечара налази наоружана криминална група склона пружању отпора, а за коју се сумња да је извршила више имовинских кривичних дела на територији југоисточне Србије", саопштила је полиција.

Како су навели, синоћ је организована блокада пута код села Грљан, али је приликом покушаја да зауставе сумњиво возило марке "бмв" лесковачких регистарских таблица, возач колима кренуо ка полицајцу.

"Полицајац се бацио у страну и том приликом пуцао у ваздух не би ли одбио напад и упозорио возача да стане. С обзиром да се возило удаљило у правцу села Прлита ка Бугарској граници, организована је потера и претрага терена на том подручју, где је пронађен бмw", описали су у полицији део потере за ухапшенима.

По налогу Основног јавног тужиоца полицијски службеници ПУ у Зајечару су одредили меру задржавања до 48 сати свој тројици чланова групе.

Припадници криминалистичке полиције Зајечар заједно са колегама из Јагодине, Сокобање, Кладова и Лесковца раде на расветљавању кривичних дела извршених на територијама ових полицијских управа.

 


#   Сокобања   полиција   Зајечар   блокада пута
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима