Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Дивљи запад": Ухапшени серијски крадљивци који су харали аутопутевима

rssBookmark and Share

Ниш 02.09.2016. Народне новине, Белами портал, Јужна Србија Инфо

Нишка полиција у сарадњи са колегама из Краљева, Крушевца и Пирота ухапсила је групу лопова која је осам месеци харала српским аутопутевима, притом пљачкајући стране држављане када би застали да се одморе или наточе гориво.

Фото: Белами
Фото: Белами

Како је саопштила нишка Полицијска управа, ухапшени су Д.Ж. (24) из Крушевца, Р.Р. (47) из околине овог града и С.С. (27) из Краљева који се сумњиче за тешку крадју.

- Сумња се да су они од почетка ове године до краја августа извршили серију кривичних дела тешка крадја тако што су на паркинзима и бензинским пумпама на аутопуту Београд – Ниш и магистралном путу Ниш – Пирот обијали паркирана возила и из њих крали торбице са новцем, накитом и мобилним телефонима чиме су власницима причинили штету већу од два милиона динара – наводи се у полицијском саопштењу.

Полиција додаје и да се сумња да је у овим крадјама учествовао и Г.С. (43) из Краљева који се од јуна месеца налази на издржавању затворске казне због сличних кривичих дела. Како сазнајемо, он је родјени брат ухапшеног С.С.

Полиција је саопштила да је свим ухапшенима одредјено задржавање до 48 сати након чега ће са кривичном пријавом бити спроведени Основном јавном тужилаштву у Нишу.


#   Ниш   Пирот   Београд   Крушевац   хапшење   ауто-пут   лопови   возачи   Полицијска управа   ПУ Ниш   Краљево   С.С.   банда
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима