Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Divlji zapad": Uhapšeni serijski kradljivci koji su harali autoputevima

rssBookmark and Share

Niš 02.09.2016. Narodne novine, Belami portal, Južna Srbija Info

Niška policija u saradnji sa kolegama iz Kraljeva, Kruševca i Pirota uhapsila je grupu lopova koja je osam meseci harala srpskim autoputevima, pritom pljačkajući strane državljane kada bi zastali da se odmore ili natoče gorivo.

Foto: Belami
Foto: Belami

Kako je saopštila niška Policijska uprava, uhapšeni su D.Ž. (24) iz Kruševca, R.R. (47) iz okoline ovog grada i S.S. (27) iz Kraljeva koji se sumnjiče za tešku kradju.

- Sumnja se da su oni od početka ove godine do kraja avgusta izvršili seriju krivičnih dela teška kradja tako što su na parkinzima i benzinskim pumpama na autoputu Beograd – Niš i magistralnom putu Niš – Pirot obijali parkirana vozila i iz njih krali torbice sa novcem, nakitom i mobilnim telefonima čime su vlasnicima pričinili štetu veću od dva miliona dinara – navodi se u policijskom saopštenju.

Policija dodaje i da se sumnja da je u ovim kradjama učestvovao i G.S. (43) iz Kraljeva koji se od juna meseca nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog sličnih krivičih dela. Kako saznajemo, on je rodjeni brat uhapšenog S.S.

Policija je saopštila da je svim uhapšenima odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.


#   Niš   Pirot   Beograd   Kruševac   hapšenje   auto-put   lopovi   vozači   Policijska uprava   PU Niš   Kraljevo   S.S.   banda
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima