Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Врањска полиција ухапсила нападача из "Драме"

rssBookmark and Share

Врање 18.07.2017. РТВ Врање, Јужна Србија Инфо

Како је саопштила ПУ Врање, полиција је ухпслила Л.Т. из Врања који је у ноћи између суботе и недеље у дискотеци "Драма" из ватреног оржја ранио С.Б., наневши му тешке телесне повреде, преноси РТВ Врање.

Фото: РТВ Врање
Фото: РТВ Врање

У инциденту који се те вечери  догодио у дискотеци „Драма“ тешко је рањен тридесетједногодишњи С.Б. из села Карадник. На њега је из кратежа ручне израде пуцао Л. Т. рођен 1993. године и нанео му тешке телесне повреде. Након тога, осумњичени је са  осамнаестогодишеим  Ж.Ђ и још једним малолетним лицем побегао таксијем.  Како се сумња, током вожње Л.С. је од возача таксија, уз претњу пушком, одузео 6. 000 динара и личну карту.

С. Б. је хитно пребачен у нишки Клинички центар. Л. Т., који је према причама очевидаца, на очиглед свих присутних у дискотеци, неометано ушао и пуцао, ухапшен је под оптужбом да је починио кривична дела тешко убиство у покушају, разбојништво и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Њему и Ж.Ђ. који се терети за непријављивање кривичног дела и учиниоца, одређено је задржавање до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву у законском року бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Врању. Против малолетнице која је такође учествовала у бегу биће поднета кривична пријава у редовном поступку.


#   Врање   насиље   кривична пријава   ПУ Врање   Клинички центар   рањавање   С.Б.   Драма клуб
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима