Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vranjska policija uhapsila napadača iz "Drame"

rssBookmark and Share

Vranje 18.07.2017. RTV Vranje, Južna Srbija Info

Kako je saopštila PU Vranje, policija je uhpslila L.T. iz Vranja koji je u noći između subote i nedelje u diskoteci "Drama" iz vatrenog oržja ranio S.B., nanevši mu teške telesne povrede, prenosi RTV Vranje.

Foto: RTV Vranje
Foto: RTV Vranje

U incidentu koji se te večeri  dogodio u diskoteci „Drama“ teško je ranjen tridesetjednogodišnji S.B. iz sela Karadnik. Na njega je iz krateža ručne izrade pucao L. T. rođen 1993. godine i naneo mu teške telesne povrede. Nakon toga, osumnjičeni je sa  osamnaestogodišeim  Ž.Đ i još jednim maloletnim licem pobegao taksijem.  Kako se sumnja, tokom vožnje L.S. je od vozača taksija, uz pretnju puškom, oduzeo 6. 000 dinara i ličnu kartu.

S. B. je hitno prebačen u niški Klinički centar. L. T., koji je prema pričama očevidaca, na očigled svih prisutnih u diskoteci, neometano ušao i pucao, uhapšen je pod optužbom da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Njemu i Ž.Đ. koji se tereti za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca, određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Vranju. Protiv maloletnice koja je takođe učestvovala u begu biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.


#   Vranje   nasilje   krivična prijava   PU Vranje   Klinički centar   ranjavanje   S.B.   Drama klub
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima