Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вукли пса за приколицу од трактора

rssBookmark and Share

Алексинац 27.10.2014. Алексинац.Нет

Протеклог викенда друштвене мреже обишла је фотографија која долази из околине Алексинца и која је у најмању руку разбеснела љубитеље животиња, нарочито љубитеље паса!

Вукли пса за приколицу од трактора

Изгледа да нису сви људи до сада схватили да су животиња жива бића, која имају осећања, а нарочито да могу да осете бол!

На фотографији коју је направио случајни пролазник виде се два младића која седе на трактору за чију је приколицу привезан пас. Пас се вуче по асфалту, а предње шапе су му испружене и на њих не може да се усправи!

Аутора фотографије нисмо успели да идентификујемо, али смо разговарали са младићем који ју је први поставио на Фејсбук, одакле је почела вирално да се шири.

Због могућих проблема, младић није желео да откривамо његово име.

-Нисам аутор фотографије. Све што знам поуздано је да је она настала 8. октобра, у 15 сати. Пас је био везан за приколицу, а они су га овако вукли док се иза њих није направила колона људи који су трубили. Колико знам, тек после тога ови људи са слике су стали и убацили пса у приколицу. Не желим да се моје име помиње, јер сам ја поставио фотографију, на којој се види број регистарских таблица и ту се мој посао завршава. Нека надлежни даље преузму случај. Ово је мала средина и не желим да имам проблеме.

Љубитељи животиња поделили су фотографију небројено пута, али како сазнајемо, и поред броја регистарских таблица и даље се не зна ко су младићи који су на овај начин мучили пса.

Подсетимо се догађаја из Црне Горе, када је мушкарац за возило вукао магарца, на сличан начин као што је вучен пас из Алексинца. Црногорац је након објављивања снимка како вуче магарца ухапшен и опужен за кривично дело убијање и мучење животиње.

Да ли ће младићи из околине Алексинца бити идентификовани, остаје да се види...


#   Алексинац     трактор   фотографије   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима