Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Искључења струје уз помоћ полиције

rssBookmark and Share

Црна Трава 28.06.2011. Аутор Данило Коцић, Извор Јужне вести

Лесковачка Електродистрибуција почела је протеклих дана уз асустенцију полиције да искључује струју домаћинствима која дугују милионске износе, сазнали смо у тој организацији.

ЛЕСКОВАЦ –Било је протеклих дана примера, иако то додуше није никаква новост, да поједини ратоборни грађани покушавају физички да се обрачунавају електричарима, а после искључења струје сами је дивље прикључују.

У Лесковцу има добростојећих, богатих домаћистава, која за неплаћену електричну енергију дугују и до милион динара и против њих Електродистрибуција је подносила пријаве или тужбе, али суђења, како кажу у овом колективу, трају исувише дуго, каткад и по неколико година.

Небојша Станковић, који је у Електродистртибуцији задужен за односе са јавношћу, истиче да грађани који нису у стању да измире обавезе, могу да склопе уговор о репрограму дуговања, што је и у њиховом, али и интересу дистрибуције.

Великих дужника, нередовних платиша струје, има на готово целом подручју сиромашног Јабланичког округа, у Власотинцу, Лебану, Медвеђи и Бојнику, али не и у маленој, сиромашној општини Црна Трава у којој је око две хиљаде становника, старијих људи, који углавном живе у планинским селима и месечно за струју плаћају по неколико стотине динара, јер у домаћинствима имају само неколико сијалица, а веома ретко и по неки електрични уређај!

Коментара: 0


#   Црна Трава   Небојша Станковић   електрични
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима