Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Краљевски пар угостиће у Белом двору српске студенте

Bookmark and Share

26.08.2011. Аutor : Stefan Radović

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина биће домаћини на пријему у недељу, 28. августа у Белом Двору, са почетком у 19 часова, који је организован у част српских студената који студирају на најпрестижнијим светским универзитетима, а који су део пројекта Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД) и Министарства вера и дијаспоре „УПОЗНАЈ ДРЖАВУ СРБИЈУ" у сарадњи са Фондацијом за образовање Њ.К.В. Престолонаследника Александра II, Организацијом српских студената у иностранству (ОССИ) и компанијом Теленор.

Краљевски пар угостиће у Белом двору српске студенте

Пројекат “Упознај Србију”, имплементиран од стране НАЛЕД-а (Национална алијанса за ликални економски развој), спроводи се у 18 општина на територији Србије, са циљем да се млади људи, који студирају у иностранству охрабре да се врате у своју земљу и ту остваре свој професионални потенцијал.

Пријем ће својим говором отворити домаћин, Њ.К.В. Престолонасленик Александар, затим ће се обратити представници НАЛЕД-а, као и сами студенти који ће са окупљенима поделити своја искуства.


#   студенти
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима