Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kraljevski par ugostiće u Belom dvoru srpske studente

Bookmark and Share

26.08.2011. Autor : Stefan Radović

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina biće domaćini na prijemu u nedelju, 28. avgusta u Belom Dvoru, sa početkom u 19 časova, koji je organizovan u čast srpskih studenata koji studiraju na najprestižnijim svetskim univerzitetima, a koji su deo projekta Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Ministarstva vera i dijaspore „UPOZNAJ DRŽAVU SRBIJU" u saradnji sa Fondacijom za obrazovanje Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II, Organizacijom srpskih studenata u inostranstvu (OSSI) i kompanijom Telenor.

Kraljevski par ugostiće u Belom dvoru srpske studente

Projekat “Upoznaj Srbiju”, implementiran od strane NALED-a (Nacionalna alijansa za likalni ekonomski razvoj), sprovodi se u 18 opština na teritoriji Srbije, sa ciljem da se mladi ljudi, koji studiraju u inostranstvu ohrabre da se vrate u svoju zemlju i tu ostvare svoj profesionalni potencijal.

Prijem će svojim govorom otvoriti domaćin, Nj.K.V. Prestolonaslenik Aleksandar, zatim će se obratiti predstavnici NALED-a, kao i sami studenti koji će sa okupljenima podeliti svoja iskustva.


#   studenti
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima