Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лакше до "папира" и информација за осетљиве категорије грађана: Још један услужни центар у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 01.04.2021. Јужна Србија Инфо

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски, која је обишла нови Услужни центар, истакла је да је његовим отварањем учињен корак ближе грађанима и особама са инвалидитетом изградњом рампе, спуштањем тротоара и обзбеђеним паркинг местима непосредно испред пријемне канцеларије.

Лакше до "папира" и информација за осетљиве категорије грађана: Још један услужни центар у Нишу

Нови Услужни центар Управе за друштвене делатности отворен је у улици Наде Томић број 13, преко пута Полицијске управе Ниш.

То је место где грађани могу предавати захтеве за остваривање својих права из области социјалне зашатите, инвалидске, инвалидско-борачке заштите и права предвиђена Законом о финансијској подршци породици са децом.

"Желимо да све услуге градских управа приближимо грађанима где могу лако, брзо и без чекања да поднесу захтев и заврше посао", истакла је градоначелница Ниша.

Глувим и немим особама на услузи су запослени у Градској управи који се служе знаковним језиком, навела је Драгана Сотировски најављујући почетак сезоне на прилагођавању тротоара и других позиција у граду за особе са инвалидитетом.

Вршилац дужности начелнице Управе за друштвене делатности Катарина Митровски рекла је да се поред улаза у пријемну канцеларију налази сандуче у које грађани могу да остављају своје примедбе, предлоге, сугестије и похвале уз свакодневну доставу Кабинету градоначелнице у циљу што боље и успешније комуникације са грађанима.


#   Ниш   Драгана Сотировски   социјално угрожени   Особе са инвалидитетом   Градска управа   услужни центар
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима