Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Музички ватромет са Тврђаве поводом Дана државности

rssBookmark and Share

Ниш 15.02.2024. Јужна Србија Инфо

Поводом Дана државности, грађани Ниша могли су да уживвају у спектакуларном музичком ватромету који је организован са Тврђаве. Овај ватромет био је посебно импресиван због своје разноликости и синхронизације са музиком која је одзвањала градом.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

На небу су се исписивали шарени облаци светлости, пратећи ритам музике и стварајући магичан амбијент. Експлозије боја и облика биле су праћене звуцима класичних композиција, стварајући јединствену атмосферу која је очаравала све присутне.

Музички ватромет са Тврђаве био је не само прилика за забаву и уживање, већ и прилика за окупљање заједнице и обележавање важног датума у историји Србије. Грађани су имали прилику да се друже, разговарају и деле тренутке радости док су посматрали овај величанствени спектакл.

Овај догађај није само био ватромет, већ је симболизовао и снагу и понос српског народа, истичући важност заједништва и солидарности у тешким временима. Музички ватромет са Тврђаве дефинитивно је оставио неизбрисив утисак на све присутне и допринео свечаном обележавању Дана државности.

 

 

Ватромет је испаљен истовремено у Нишу, Београду, Новом Саду и Крагујевцу, у организацији Владе Србије.


#   Ниш   Дан државности Србије   ватромет   Сретење Господње
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима