Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Muzički vatromet sa Tvrđave povodom Dana državnosti

rssBookmark and Share

Niš 15.02.2024. Južna Srbija Info

Povodom Dana državnosti, građani Niša mogli su da uživvaju u spektakularnom muzičkom vatrometu koji je organizovan sa Tvrđave. Ovaj vatromet bio je posebno impresivan zbog svoje raznolikosti i sinhronizacije sa muzikom koja je odzvanjala gradom.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Na nebu su se ispisivali šareni oblaci svetlosti, prateći ritam muzike i stvarajući magičan ambijent. Eksplozije boja i oblika bile su praćene zvucima klasičnih kompozicija, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je očaravala sve prisutne.

Muzički vatromet sa Tvrđave bio je ne samo prilika za zabavu i uživanje, već i prilika za okupljanje zajednice i obeležavanje važnog datuma u istoriji Srbije. Građani su imali priliku da se druže, razgovaraju i dele trenutke radosti dok su posmatrali ovaj veličanstveni spektakl.

Ovaj događaj nije samo bio vatromet, već je simbolizovao i snagu i ponos srpskog naroda, ističući važnost zajedništva i solidarnosti u teškim vremenima. Muzički vatromet sa Tvrđave definitivno je ostavio neizbrisiv utisak na sve prisutne i doprineo svečanom obeležavanju Dana državnosti.

 

 

Vatromet je ispaljen istovremeno u Nišu, Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, u organizaciji Vlade Srbije.


#   Niš   Dan državnosti Srbije   vatromet   Sretenje Gospodnje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima