Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

После 25 сати чекања и проблема на Јарињу, караван "Најлепших народних песама" вечерас у Косовској Митровици

rssBookmark and Share

Косовска Митровица 12.09.2019. РТС. Јужна Србија Инфо

Поред свих препрека и проблема на административном прелазу Јариње, концерт каравана "Најлепше народне песме", а уједно и концерт којим се обележава 95 година постојања Радио Београда биће одржан 12. септембра у Косовској Митровици.

Фото: РТС
Фото: РТС

После 25 сати чекања на прелазу Јариње, данас у шест после подне конвој са техничком опремом, радницима РТС-а и Stage System-a ушао је на територију Косова и Метохије.

И поред уредно достављене документације за сву техничку опрему и поштоване процедуре, косовска администрација упорно је одбијала да пропусти наша возила. Тек захваљујући доброј вољи и ангажовању две жене, директорке ЈП мреже "Мост" и министарке локалне самоуправе у косовској влади, конвој РТС-а је ушао на територију Косова и Метохије.

Надамо се да ће упркос овом неочекиваном кашњењу наша екипа обезбедити све техничке предуслове да се концерт успешно одржи.

На сутрашњем концерту у Косовској Митровици, са почетком у 21 час, уз Народни оркестар РТС-а ће наступити Снежана Ђуришић, Радиша Урошевић, Чеда Марковић, Данка Стојиљковић, Невена Божовић, Ранко Шемић, као и певачи из Косовске Митровице.

Коментара: 0


#   РТС   Албанци   Косовска Митровица   народна музика   административна линија   Најлепше српске песме   Караван РТС
@rts_vesti @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима