Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова стрељана у Нишу почиње са радом почетком јуна

rssBookmark and Share

Ниш 25.02.2019. Јужна Србија Инфо

Први мало топлији дани омогућили су наставак радова на изградњи мултифункционалне стрељане у Чаиру, после двомесечне паузе због периода хладног времена које није дозвољавало грађевинске радове.

Нова стрељана у Нишу почиње са радом почетком јуна

Градоначелник Дарко Булатовић и представници Канцеларије за локални економски развој и пројекте који и воде реализацију овог пројекта, обишли су градилиште како би проверили да ли се радови одвијају по уговореној динамици.

Представници извођача, компаније Гас оил, изнели су уверење да ће пројекат бити заршен у предвиђеном року, односно пре почетка летње сезоне, и да се радови одвијају без потешкоћа. 

Перица Крстић из КЛЕРП-а истакао је да је реч о објекту од око 2000 квадратних метара који ће, поред модерне стрељане на спрату, садржати и санитарни чвор и тераса за сунчање за кориснике комплекса отворених базена, свлачионице и пратеће просторе према правилима Међународне стрељачке федерације, док ће простор у приземљу, како је рекао, највероватније бити искоришћен за куглану за рекреативце, што ће употпунити садржаје спортског комплекса у Чаиру.

Градоначелник Булатовић је рекао да је ово улагање још један доказ да Град Ниш има озбиљне намере када је развој спорта у питању. За изградњу стрељане, како је рекао, из градског буџета издвојено је нешто више од 67 милиона динара, док је остатак новца неопходног за завршетак пројекта, од око 40 милиона обезбедило Министарство привреде.

Коментара: 0


#   Ниш   Дарко Булатовић   Министарство привреде   Чаир СЦ   свлачионице   Стрељана
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима