Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Перишић: Нема снижења цене грејања

rssBookmark and Share

19.08.2015. Бета, Јужна Србија Инфо

"Снижење цене на начин на који држава прописује, да! Мимо тог начина на који држава уређује, не", изјавио је градоначелник Перишић на конференцији за новинаре, после данашње седнице Градског већа.

Фото: Курир
Фото: Курир

"Ја сам веома озбиљно приступио том проблему и сматрам да ми треба да одговоримо на реалне захтеве грађана. Већник Милош Банђур је у непосредном контаку са представницима Удружења председника скупштина станара и сутра ће са њима имати састанак", рекао је Перишић осврнувши се на актуелне захтеве станара за искључење са система даљинског грејања.

Градоначелник је појасанио да ће градским правилником, који регулише област даљинског грејања, грађанима бити дозвољено да се само привремено искључе са система даљинског топловода.

"Правилник дефинише услове, и сви они који испуне услове моћи ће да се искључе са система даљинског грејања. Ми смо смањили цену за оне који се искључе на једну трећину од раније цене, а они који размишљају другачије морају добро да размисле како ће се зимус грејати", завршио је градоначелник  Перишић и чини се ставио тачку на овај проблем.


#   искључење   Градска топлана ЈКП   Зоран Перишић   Милош Банђур   цена грејања   даљинско грејање   станари
@ProfdrPerisic @Milos_Bandjur @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима