Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Perišić: Nema sniženja cene grejanja

rssBookmark and Share

19.08.2015. Beta, Južna Srbija Info

"Sniženje cene na način na koji država propisuje, da! Mimo tog načina na koji država uređuje, ne", izjavio je gradonačelnik Perišić na konferenciji za novinare, posle današnje sednice Gradskog veća.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Ja sam veoma ozbiljno pristupio tom problemu i smatram da mi treba da odgovorimo na realne zahteve građana. Većnik Miloš Banđur je u neposrednom kontaku sa predstavnicima Udruženja predsednika skupština stanara i sutra će sa njima imati sastanak", rekao je Perišić osvrnuvši se na aktuelne zahteve stanara za isključenje sa sistema daljinskog grejanja.

Gradonačelnik je pojasanio da će gradskim pravilnikom, koji reguliše oblast daljinskog grejanja, građanima biti dozvoljeno da se samo privremeno isključe sa sistema daljinskog toplovoda.

"Pravilnik definiše uslove, i svi oni koji ispune uslove moći će da se isključe sa sistema daljinskog grejanja. Mi smo smanjili cenu za one koji se isključe na jednu trećinu od ranije cene, a oni koji razmišljaju drugačije moraju dobro da razmisle kako će se zimus grejati", završio je gradonačelnik  Perišić i čini se stavio tačku na ovaj problem.


#   isključenje   Gradska toplana JKP   Zoran Perišić   Miloš Banđur   cena grejanja   daljinsko grejanje   stanari
@ProfdrPerisic @Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima