Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Плакати у Нишу: Николић и Вучић означени као издајници!

rssBookmark and Share

07.04.2013. Autor: Agencije-JužnaSrbija.Info

- Мала је ово земља колики смо ми издајници - стоји на непотписаним плакатима са Николићевом и Вучићевом фотографијом, који су излепљени по ужем центру Ниша.

Плакати у Нишу: Николић и Вучић означени као издајници!

Непознате особе излепиле су по ужем центру Ниша плакате против Српске напредне странке, на којима челнике те странке оптужују за издају.

На плакатима је фотографија председника Србије Томислава Николића и лидера СНС Александра Вучића уз поруку: “Мала је ово земља колики смо ми издајници.”

Плакати нису потписани.

Градоначелник Ниша и председник Градског одбора Српске напредне странке (СНС) Зоран Перишић рекао је данас Тањугу да плакате уперене против Томислава Николића и Александра Вучића “лепе они који не мисле добро Србији”.

- Лепе они који не могу да прихвате огроман рад и енергију коју улаже Вучић и СНС и оно што тај рад и енергија доносе, а доносе, пре свега, популарност, рејтинг и прихватање које Вучић има међу грађанима Србије што је незабележено у новијој политичкој српској историји – казао је Перишић , који није желео да улази у то ко би могао да стоји иза лепљења тих плаката.


#   Зоран Перишић
@ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима