Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Plakati u Nišu: Nikolić i Vučić označeni kao izdajnici!

rssBookmark and Share

07.04.2013. Autor: Agencije-JužnaSrbija.Info

- Mala je ovo zemlja koliki smo mi izdajnici - stoji na nepotpisanim plakatima sa Nikolićevom i Vučićevom fotografijom, koji su izlepljeni po užem centru Niša.

Plakati u Nišu: Nikolić i Vučić označeni kao izdajnici!

Nepoznate osobe izlepile su po užem centru Niša plakate protiv Srpske napredne stranke, na kojima čelnike te stranke optužuju za izdaju.

Na plakatima je fotografija predsednika Srbije Tomislava Nikolića i lidera SNS Aleksandra Vučića uz poruku: “Mala je ovo zemlja koliki smo mi izdajnici.”

Plakati nisu potpisani.

Gradonačelnik Niša i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Zoran Perišić rekao je danas Tanjugu da plakate uperene protiv Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića “lepe oni koji ne misle dobro Srbiji”.

- Lepe oni koji ne mogu da prihvate ogroman rad i energiju koju ulaže Vučić i SNS i ono što taj rad i energija donose, a donose, pre svega, popularnost, rejting i prihvatanje koje Vučić ima među građanima Srbije što je nezabeleženo u novijoj političkoj srpskoj istoriji – kazao je Perišić , koji nije želeo da ulazi u to ko bi mogao da stoji iza lepljenja tih plakata.


#   Zoran Perišić
@ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima