Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почели радови на деоници пута од Островице до Равног Дола

rssBookmark and Share

Нишка Бања 02.11.2021. Јужна Србија Инфо

Почели су радови на рехабилитацији путног правца од Островице до Равног Дола који је важан услов да се заустави исељавање тог дела градске општине Нишка Бања.

Почели радови на деоници пута од Островице до Равног Дола

Прошло је безмало пола века откако је први пут асфалтиран пут од Островице до Равног Дола. Добар пут је услов опстанка Равног Дола и Островице и краја који има своју будућност, рекла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски која је јуче са сарадницима обишла радове и разговарала са грађанима.

Захваљујући разумевању председника Србије Александра Вучића и помоћи државе, становници тог дела градске општине Нишка Бања добиће пут око кога није било дилеме ни једног тренутка да ли ће се радити или не, истакла је она. Радове финансира ЈП „Путеви Србије“.

Према њеним речима, због своје прелепе природе и броја манастира и цркава који се налазе на том подручју, тај крај биће увршћен у туристичку понуду Града Ниша.

Грађани Равног Дола нису крили радост због новог асфалта истичући да су до сада много пута писали и тражили да се пут обнови.

Вратили би се људи, али нисмо имали пут, рекли су грађани који су захвалили на разумевању.

Радове су обишли председник градске општине Нишка Бања Душан Живковић, градски већник Ненад Станковић, представници Дирекције за изградњу града и Завода за урбанизам.


#   Путеви Србије   Драгана Сотировски   Нишка Бања   Островица   асфалтирање   путеви   Равни Дол
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима