Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

100 канцеларија ни за шта!

rssBookmark and Share

Ниш 17.11.2013. ЛДП

Млади Либерално демократске партије из Ниша су у суботу, 16.11.2013. године одржали перформанс у центру града, испред ТЦ „Калча“ под називом „100 канцеларија ни за шта“.

100 канцеларија ни за шта!

Координатор Младих ЛДП у Нишу, Илија Ђорђевић, је том приликом рекао да у Нишу постоји превише канцеларија које Град и грађане коштају око 30 милиона на годишњем нивоу, премда до сада нису дале никакве резултате.

„За Канцеларију за младе се издваја 5 милиона динара на  годишњем нивоу, а ни један млади Нишлија ништа конкретно није добио од рада ове канцеларије. Хајде да питамо Канцеларију за локални економски развој колико се то Ниш развио, колико је било инвестиција у претходном периоду? Која је сврха постојања Канцеларије за Јужну Америку? Рад Канцеларије за дијаспору је такође потпуно нејасан, недефинисан, без и једне акције.“ – изјавио је овом приликом Илија Ђорђевић.

Он је такође додао да би требало укинути непотребне канцеларије и реорганизовати Канцеларију за младе и Канцеларију за локални економски развој, како би коначно оствариле сврху постојања и имале неку улогу у нашем граду.

 


#   Ниш   Илија Ђорђевић   канцеларија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима