Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Италијански привредници улажу у Нишку Бању

rssBookmark and Share

Нишка Бања 20.04.2016. Јужна Србија Инфо

Након конвенције листе "Бања побеђује" у Нишкој Бањи, окупили су се италијански привредници заинтересовани за улагања у овак крај, на иницијативу Бојана Станисављевића, кандидата за председника ГО Нишка Бања..

Италијански инвеститори у Нишкој бањи
Италијански инвеститори у Нишкој бањи

Бојан Станисављевић и италијански инвеститори, одржали су сатанак у згради опшине Нишка Бања са актуелним председником Зоранов Видановићем.

Сатанку, на ком је исказана велика заинтересованост за инвестиције у овај крај и на ком су обећана нова радна места, присуствовали су Ђорђo Занмаркиo председник FIA SPORT-a и ОК Италије, Гидо Давиде Минерва председник West United Trade Group Limited и власник брендова Gelco, Minerva, Sofias, и адвокат Даниеле Видал представник групације Zamparini, генерал Момир Стојановић и Срђан Алексић носилац листе "Искрено за Медијану".

Привредници су затим обушли винарију Срђана Алексића у Матејевцу, где се разговаралао о пласману домаћих вина на инострано тржиште и једногласно се сложили да вина из наших крајева имају светлу будућност и да ће уз већу продукцију наћи пут до истаначаног укуса купаца ЕУ.. 

Коментара: 0


#   Нишка Бања   инвестиције   Зоран Видановић   привредници   радна места   винарија   Срђан Алексић   Италија   Момир Стојановић   конвенција   избори 2016   Искрено за Медијану         Бојан Станисављевић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима