Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бабић: СНС ће расправљати о случају посланика из Ниша који је крао струју

rssBookmark and Share

03.03.2015. Јужна Србија Инфо

СНС неће затварати очи пред случајем посланика Братимира Васиљевића и о томе ћемо сигурно расправљати унутар странке, каже за "Блиц" Зоран Бабић, шеф посланичке групе СНС, поводом "Блицовог" текста о посланику Васиљевићу из Ниша коме је због дуга од од 1.153.776 динара 18 пута искључивана струја, а он се исто толико пута нелегално прикључивао.

Бабић: СНС ће расправљати о случају посланика из Ниша који је крао струју

Бабић истиче да такво понашање није у реду и да оно што важи за грађане Србије важи и за функционере.

У Српској напредној странци нема заштићених, од наших функционера очекује се озбиљност и они би требало први да плаћају своје рачуне и да дају пример грађанима. СНС ће унутар странке сигурно расправљати о Васиљевићу и као и до сада нећемо ћутати када су овакве ситуације у питању, рекао је Бабић за „Блиц“

Вреди поменути да је према подацима Отвореног парламента народни посланик Братимир Васиљевић у периоду од 16.априла до 31.децембра имао само једно обраћање, док у јануару ове године није имао ниједно обраћање у Скупштини.

“Електродистрибуција” је утврдила да се Васиљевић више пута самовласно прикључивао, односно да је крао струју. Споразум о измирењу дуга Васиљевић је потписао новембра 2013. године, којим се обавезао да наведено дуговање измири у 120 месечних рата.

 

БЛИЦ, СНС


#   СНС   струја   Електродистрибуција   крађа   расправа   Зоран Бабић   Братимир Васиљевић
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима