Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Babić: SNS će raspravljati o slučaju poslanika iz Niša koji je krao struju

rssBookmark and Share

03.03.2015. Južna Srbija Info

SNS neće zatvarati oči pred slučajem poslanika Bratimira Vasiljevića i o tome ćemo sigurno raspravljati unutar stranke, kaže za "Blic" Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS, povodom "Blicovog" teksta o poslaniku Vasiljeviću iz Niša kome je zbog duga od od 1.153.776 dinara 18 puta isključivana struja, a on se isto toliko puta nelegalno priključivao.

Babić: SNS će raspravljati o slučaju poslanika iz Niša koji je krao struju

Babić ističe da takvo ponašanje nije u redu i da ono što važi za građane Srbije važi i za funkcionere.

U Srpskoj naprednoj stranci nema zaštićenih, od naših funkcionera očekuje se ozbiljnost i oni bi trebalo prvi da plaćaju svoje račune i da daju primer građanima. SNS će unutar stranke sigurno raspravljati o Vasiljeviću i kao i do sada nećemo ćutati kada su ovakve situacije u pitanju, rekao je Babić za „Blic“

Vredi pomenuti da je prema podacima Otvorenog parlamenta narodni poslanik Bratimir Vasiljević u periodu od 16.aprila do 31.decembra imao samo jedno obraćanje, dok u januaru ove godine nije imao nijedno obraćanje u Skupštini.

“Elektrodistribucija” je utvrdila da se Vasiljević više puta samovlasno priključivao, odnosno da je krao struju. Sporazum o izmirenju duga Vasiljević je potpisao novembra 2013. godine, kojim se obavezao da navedeno dugovanje izmiri u 120 mesečnih rata.

 

BLIC, SNS


#   SNS   struja   Elektrodistribucija   krađa   rasprava   Zoran Babić   Bratimir Vasiljević
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima