Južna Srbija Info

Vasiljević: Montiraju mi proces, nisam krao struju

rssBookmark and Share

Niš 28.02.2015. V.Novosti, Južna Srbija Info

Poslanik, Bratimir Vasiljević koji duguje za struju više od milion dinara, tvrdi da se nije neovlašćeno priključivao na elektromrežu i da je žrtva montiranog političkog procesa.

Foto NTV
Foto NTV

Bratimir Vasiljević, narodni poslanik i visoki funkcioner SNS, koji ovdašnjoj elektrodistribuciji duguje više od milion dinara, tvrdi da se nije neovlašćeno priključivao na elektromrežu i da je žrtva montiranog političkog procesa.

"Zbog optužbi da sam se neovlašćeno, čak 18 puta, priključivao na elektroenergetsku mrežu, tužiću PD "Jugoistok" i ljude koji su objavili takve podatke"...

"Tačno je da dugujem za struju i zaostatak otplaćujem na rate, ali nije istina da je podneta bilo kakva krivična prijava protiv mene. Inače, uredno plaćam svoje račune, a u tom stanu ne živim ja, pa nikada nisam okrivljen da sam uklonio bilo kakav znak i tako prekršio zakon".

Iako je većina duga, u trenutku kada je stigla na naplatu, zbog zastarelosti bila nenaplativa, zbog svoje pozicije odlučio sam da nadoknadim sve, ali neću dozvoliti da mi kaljaju ugled, zaključuje Bratimir Vasiljević.

Komentara: 0


#   Niš   struja   Jugoistok   Elektrodistribucija   krađa   krivična prijava   tužba   Bratimir Vasiljević   demanti
@EDJugoistok @


 


[ Dodaj komentar ]