Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бахати директор и посланик службени ауто користи као да је његов

rssBookmark and Share

28.08.2014. Блиц

Директор нишког Водовода и народни посланик Дејан Андрејевић не само да службеним аутомобилом овог јавно комуналног предузећа долази кући него га држи паркираног испред стамбене зграде у улици Византијски булевар у Нишу у којој живи.

Бахати директор и посланик службени ауто користи као да је његов

Репортери су затекли и фотографисали у касним вечерњим сатима аутомобил марке „ситроен Ц5“, регистарске ознаке НИ-086 ТХ, власништво ЈКП „Наисус“, на паркингу испред те зграде у насељу Дуваниште.



Андрејевић се пре неколико дана нашао у жижи јавности када је „Блиц“ обелоданио да за комуналије дугује више од 438.000 динара и да не плаћа редовно рате по уговору и редовну потрошњу и то управо за стан у поменутој згради.

Андрејевић јуче није одговорио на питања због чега службени аутомобил користи у приватне сврхе. Његовим понашањем иритиране су и његове страначке колеге.

Заменик градоначелника Ниша Љубивоје Славковић (СНС) подсећа да директори јавних предузећа немају право на коришћење службеног аутомобила у приватне сврхе.

- Ово што Андрејевић ради је безобразлук, а и брука за град. Као члан СНС стидим се зато што он то ради - рекао је Славковић за „Блиц“.

„Посета“ Скупштини

Полемике око злоупотребе коришћења службеног аутомобила Водовода покренуте су први пут почетком јула када је поменути „ситроен Ц5“ фотографисан на паркингу за посланике испред Скупштине Србије у време заседања. Андрејевић се правдао да он наводно користи приватни аутомобил, а да је вероватно неко из Водовода свратио да донесе нека документа у парламент.


#   СНС     аутомобили   посланик   Љубивоје Славковић   Дејан Андрејевић   регистарске ознаке
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима