Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бурно и замршено, већ виђено на нишком "политичком" небу - оставке, постављења, избори руководилаца

rssBookmark and Share

Ниш 21.04.2021. З.С. Јужна Србија Инфо

Драгана Петковић досадашњи руководилац Студентског културног центра, биће нова директорка Туристичке организације Ниш, ако то потврде нишки одборници на наредној седници СГ.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Њу ће у СКЦ-у "наследити" Предраг Јеленковић, који је, како сазнајемо, дао оставку на место директора Народног универзитета у Нишу, а кога ће заменити досадашњи в.д. директора ОШ "Вук Караџић" Милан Младеновић.

Извори блиски Одбору за именовање Града Ниша потврђују да је актуелни в.д. директора Народног универзитета Предраг Јеленковић поднео оставку и да је on кандидат за директора Студентског културног центра, а да ће њега на то место заменити Милан Младеновић.

Младеновићево постављење треба да потврди Влада Србије.

Оно што је сасвим извесно, је то, да је на седници Одбора за именовање СГ Ниша, за в.д. нишке Туристичке организације, именована Драгана Петковић, досадашња директорка Студентског културног центра, коју познаваоци дешавања у највећем граду на Нишави, уважавају као веома професионалну особу.


#   Ниш   Влада Републике Србије   Предраг Јеленковић   Студентски културни центар   Туристичка организација Ниш   Одбор за именовање   Милан Младеновић   Народни универзитет Ниш   Драгана Петковић
@Vlada_SR @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима