Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дан преокрета

rssBookmark and Share

06.05.2012. Аutor : M.Maksimović |

Драги пријатељи, недеља је дан Преокрета у Србији. Све наше заједничке наде и напори, успеси и достигнућа у дивној кампањи за нама, сада треба да тријумфују великим изборним успехом Преокрета на свим изборима.Само тако ће Преокрет моћи ефикасно да мења Србију, да успостави нова политичка правила, ритам и односе у овој нашој дивној земљи , поручује у својој изборној поруци Чедомир Јовановић.

Дан преокрета

Гласајте !

06.Маја (Јужна Србија) - У овој партији напомињу да јепобеда могућа само ако данас будемо јединствени, енергични,упорни и успешни.

Сваки човек, сваки део Србије, сваки глас за Преокрет биће велики део велике победе.

-Знам да ћете бити онаквикакви смо били увек када је било важно. Ово је велики дан, дан када ће победити најбоље у нама. Хвала вам што нас подржавате, позивам вас дау недељу гласате, да у Преокрет уложите додатну снагу и енергију и будете део нашег великог заједничког посла и успеха , Каже лидер либерално демократске партије Чедомир Јовановић.

На изборној листи за председника Србије Чедомир Јовановић (Преокрет) је под редним бројем 10 , док је на листи за народне посланике у скупштини Србије број 4 .

(Крај)


#   Јужна Србија регион   Чедомир Јовановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима