Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Демократска странка Србије у Нишу прославила Ђурђевдан

rssBookmark and Share

06.05.2015. С.Л. Јужна Србија Инфо

У Демократској странци Србије у Нишу обележен је Ђурђевдан, крсна слава странке. Сечењу колача присуствовали су многобројни гости, представници политичког и јавног живота Ниша.

Слава у ДСС-а у Нишу, Фото: Јужна Србија Инфо
Слава у ДСС-а у Нишу, Фото: Јужна Србија Инфо

Сечењу славског колача и обележавању крсне славе странке у просторијама нишког ДСС-а присуствовали су, осим функционера и чланова, и многобројне званице. Оваква окупљања могу да буду и прилика за сумирање резултата, али и представљање планова.

-Протекли период за нас је био динамичан и драматичан период, и данас, на дан наше крсне славе, прилика је да се поново укаже на изворе и политичке идеје које су окупиле хиљаде људи, чланова ДСС-а, и одакле могу да се извуку и поуке за деловање у будућем периоду. Имајући у виду кроз шта је све прошла Демократска странка Србије, и искуство власти и искуство опозиције, потпуно квалификовано можемо, а и имамо право да укажемо на све недостатке свакодневног живота у Србији. Свакодневица је туробна, влада потпуна безидејност, потпуно одсуство намере и вероватно неспособност да се решавају нагомилани проблеми, упућује на закључак да су све критике ДСС-а које је указивао власти оправдане и добронамерне. У том смислу, наша данашња слава представља још једно наше окупљање око једне политичке идеје, као манифестације јединства странке и спремности да се крене у нове политичке процесе.
Планове опредељује наша сурова стварност – основни циљ је да се припремимо за локалне изборе, а након тога и предстојеће парламентарне изборе, на којима ДСС мора да се врати на место које му на политичкој сцени припада, каже Горан Ђорђевић, председник градског одбора Демократске странке Србије у Нишу.

Обележавању славе ДСС-а у Нишу, присуствовали су и представници локалне самоуправе, директори многих јавних предузећа и установа у граду.


#   Горан Ђорђевић   ДСС   слава   Ђурђевдан
@dsscentar @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима