Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Директори из Симпа шефови изборног штаба СНС за Врање

rssBookmark and Share

Врање 31.01.2014. Бета

Шефови изборног штаба Српске напредне странке (СНС) у Врању на предстојећим парламентарним изборима биће Славиша Булатовић и Горан Николић, директори за људске ресурсе и извоз у компанији за производњу намештаја "Симпо", изјавио је доскорашњи председник Градског одбора СНС-а у Врању Дејан Тричковић.

Директори из Симпа шефови изборног штаба СНС за Врање

Тричковић је рекао и да су Булатовић и Николић изабрани за нове поверенике СНС-а у Врању, што је одлука која ће ступити на снагу када председник странке Александар Вучић то потврди својим потписом.

Градски одбор СНС-а у Врању распуштен је крајем 2013. године због унутарстраначких сукоба међу функционерима и члановима који су ишли и до физичког обрачуна, а потпредседник странке Братислав Гашић је тада узео и кључеве од страначких просторија.

"Мени је враћен кључ од страначких просторија, кључеве су добили и Булатовић и Николић, али градски одбор још није формиран. Вероватно ће градски одбор бити формиран након избора (16. марта) а у међувремену су све активности усмерене на предстојеће изборе", казао је Тричковић, који је до 31.децембра 2013. био и председник Скупштине града Врања.

Одлуком централе СНС-а од 18. децембра 2013. године СНС је изашла из локалне власти у десет локалних самоуправа у Србији, међу којима је и град Врање, а градски функционери из СНС-а су по налогу странке напустили све функције.


#   Врање   Братислав Гашић   Симпо   СНС   Александар Вучић   избори   избори 2014   Славиша Булатовић   Градски одбор   Град Врање
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима