Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Direktori iz Simpa šefovi izbornog štaba SNS za Vranje

rssBookmark and Share

Vranje 31.01.2014. Beta

Šefovi izbornog štaba Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju na predstojećim parlamentarnim izborima biće Slaviša Bulatović i Goran Nikolić, direktori za ljudske resurse i izvoz u kompaniji za proizvodnju nameštaja "Simpo", izjavio je doskorašnji predsednik Gradskog odbora SNS-a u Vranju Dejan Tričković.

Direktori iz Simpa šefovi izbornog štaba SNS za Vranje

Tričković je rekao i da su Bulatović i Nikolić izabrani za nove poverenike SNS-a u Vranju, što je odluka koja će stupiti na snagu kada predsednik stranke Aleksandar Vučić to potvrdi svojim potpisom.

Gradski odbor SNS-a u Vranju raspušten je krajem 2013. godine zbog unutarstranačkih sukoba među funkcionerima i članovima koji su išli i do fizičkog obračuna, a potpredsednik stranke Bratislav Gašić je tada uzeo i ključeve od stranačkih prostorija.

"Meni je vraćen ključ od stranačkih prostorija, ključeve su dobili i Bulatović i Nikolić, ali gradski odbor još nije formiran. Verovatno će gradski odbor biti formiran nakon izbora (16. marta) a u međuvremenu su sve aktivnosti usmerene na predstojeće izbore", kazao je Tričković, koji je do 31.decembra 2013. bio i predsednik Skupštine grada Vranja.

Odlukom centrale SNS-a od 18. decembra 2013. godine SNS je izašla iz lokalne vlasti u deset lokalnih samouprava u Srbiji, među kojima je i grad Vranje, a gradski funkcioneri iz SNS-a su po nalogu stranke napustili sve funkcije.


#   Vranje   Bratislav Gašić   Simpo   SNS   Aleksandar Vučić   izbori   izbori 2014   Slaviša Bulatović   Gradski odbor   Grad Vranje
@sns_srbija @avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima