Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС Ниш: Власт себи приписује наше заслуге!

rssBookmark and Share

Ниш 20.09.2017. Јужна Србија Инфо

Нажалост, Србија и Ниш су доживели потпуни пад у задњих пет година. Већ пола деценије овај режим обмањује грађане Србије са лажним причама о невероватним успесима док земља све дубље тоне, речено је на конференцији за новинаре у ГрО ДС Ниш.

ДС Ниш: Власт себи приписује наше заслуге!

Саопштење преносимо у целости...

Од 2012. до данас Албанија је имала већи раст од 10 % а Србија стоји у месту са пола процента раста. И то је једина истина у вези са катастрофалном влашћу СНС. 

Фабрике и фирме које су дошле у време Демократске странке се  данас приказују као нове инвестиције, привреда стоји а незапослени у све већем броју одлазе заувек из Ниша. 

За време власти Демократске странке у Нишу  отворене су фабрике Јyра, Схинвон, Бенетон, низ малих и средњих предузећа уз запошљавање више од 5000 људи, направљени су први најтежи кораци за довођење фабрике  Јохнсон  Елецтриц, град је добио више нових булевара, Сомборски, Медијана, Ивана Милутиновића, реконструисани булевари Зорана Ђинђића, Димитрија Туцовића, Цара Константина, изграђено је 15 нових кружних токова, реконструисан фудбалски стадион, хала спортова, изграђен је комплекс отворених базена у Чаиру,  изграђено и  реконструисано 7 обданишта, 7 здравствених станица и још много, много тога.

Данас су нашим суграђанима  смањене  плате и пензије,  увећани  рачуни  за струју, грејање, порез  на имовину, данас је незапосленост све већа и већа и зато нам људи свакодневно одлазе из Ниша и Србије. Резултат рада градске власти у Нишу за предходних 5 година је нула.

За разлику од свих осталих, демократе и данас када је живот у Србији најгори у историји, нуде  решења за све проблеме: и како запослити младе, и како порески ослободити привреду да крене да привређује и запошљава, и како да судови коначно деле правду. Имамо конкретна решења и желимо да их лично са грађанима упознамо, да виде да нису сви исти, и да се Демократска странка бави њиховим проблемима, али  и нуди решења. 

Демократе су одабрале да баш од Ниша крену промене, јер је Ниш увек предводио све промене у Србији. Само решењима можемо извући Србију из блата, само са визијом ће овај град поново бити индустријски центар региона. 

 Поштовани суграђани, у име Демократске странке у Нишу, позивам вас да у суботу 23.09.2017. на Амфитеатру на Нишавском кеју дођете на трибину Договор за будућност, са почетком у 17:30 часова. 

На трибини ће говорити председник ДС Драган Шутановац, генерал Срето Малиновић и глумац И потпредседник ДС, Бранислав Лечић. 

Коментара: 0


#   Ниш   ДС   Драган Шутановац   незапосленост   Миодраг Станковић   Димитрија Туцовића   Бранислав Лечић   Ана Милутиновић   Хала спортова   Ивана Милутиновић   Срето Малиновић
@demokrate @SutanovacDragan @Mikica_S @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима