Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

DS Niš: Vlast sebi pripisuje naše zasluge!

rssBookmark and Share

Niš 20.09.2017. Južna Srbija Info

Nažalost, Srbija i Niš su doživeli potpuni pad u zadnjih pet godina. Već pola decenije ovaj režim obmanjuje građane Srbije sa lažnim pričama o neverovatnim uspesima dok zemlja sve dublje tone, rečeno je na konferenciji za novinare u GrO DS Niš.

DS Niš: Vlast sebi pripisuje naše zasluge!

Saopštenje prenosimo u celosti...

Od 2012. do danas Albanija je imala veći rast od 10 % a Srbija stoji u mestu sa pola procenta rasta. I to je jedina istina u vezi sa katastrofalnom vlašću SNS. 

Fabrike i firme koje su došle u vreme Demokratske stranke se  danas prikazuju kao nove investicije, privreda stoji a nezaposleni u sve većem broju odlaze zauvek iz Niša. 

Za vreme vlasti Demokratske stranke u Nišu  otvorene su fabrike Jyra, Shinvon, Beneton, niz malih i srednjih preduzeća uz zapošljavanje više od 5000 ljudi, napravljeni su prvi najteži koraci za dovođenje fabrike  Johnson  Electric, grad je dobio više novih bulevara, Somborski, Medijana, Ivana Milutinovića, rekonstruisani bulevari Zorana Đinđića, Dimitrija Tucovića, Cara Konstantina, izgrađeno je 15 novih kružnih tokova, rekonstruisan fudbalski stadion, hala sportova, izgrađen je kompleks otvorenih bazena u Čairu,  izgrađeno i  rekonstruisano 7 obdaništa, 7 zdravstvenih stanica i još mnogo, mnogo toga.

Danas su našim sugrađanima  smanjene  plate i penzije,  uvećani  računi  za struju, grejanje, porez  na imovinu, danas je nezaposlenost sve veća i veća i zato nam ljudi svakodnevno odlaze iz Niša i Srbije. Rezultat rada gradske vlasti u Nišu za predhodnih 5 godina je nula.

Za razliku od svih ostalih, demokrate i danas kada je život u Srbiji najgori u istoriji, nude  rešenja za sve probleme: i kako zaposliti mlade, i kako poreski osloboditi privredu da krene da privređuje i zapošljava, i kako da sudovi konačno dele pravdu. Imamo konkretna rešenja i želimo da ih lično sa građanima upoznamo, da vide da nisu svi isti, i da se Demokratska stranka bavi njihovim problemima, ali  i nudi rešenja. 

Demokrate su odabrale da baš od Niša krenu promene, jer je Niš uvek predvodio sve promene u Srbiji. Samo rešenjima možemo izvući Srbiju iz blata, samo sa vizijom će ovaj grad ponovo biti industrijski centar regiona. 

 Poštovani sugrađani, u ime Demokratske stranke u Nišu, pozivam vas da u subotu 23.09.2017. na Amfiteatru na Nišavskom keju dođete na tribinu Dogovor za budućnost, sa početkom u 17:30 časova. 

Na tribini će govoriti predsednik DS Dragan Šutanovac, general Sreto Malinović i glumac I potpredsednik DS, Branislav Lečić. 


#   Niš   DS   Dragan Šutanovac   nezaposlenost   Miodrag Stanković   Dimitrija Tucovića   Branislav Lečić   Ana Milutinović   Hala sportova   Ivana Milutinović   Sreto Malinović
@demokrate @SutanovacDragan @Mikica_S @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima