Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Гашић одлучује ко ће бити кандидат за градоначелника Ниша из редова СНС

rssBookmark and Share

Ниш 13.02.2016. З.С. Јужна Србија Инфо

У Нишу је други пут за 10 дана боравио Братислав Гашић, који ће као човек од поверења Александра Вучића, одлучити ко ће бити кандидат на изборима за градоначелника Ниша, из редова нишких напредњака.

Фото: Братислав Гашић ФБ
Фото: Братислав Гашић ФБ

Гашић је синоћ у Нишу рекао, да ће следеће недеље бити формиране листе кандидата за изборе, како за локалне, тако и парламентарне, сазнаје Јужна Србија.

Тада ће се прецизно знати ко је кандидат за градоначелника Ниша из редова напредњака у Нишу.

Као и више пута до сада он је критикаовао нејединство и несугласице између челника СНС у Нишу.

Пуна сала Градског одбора СНС Ниш, Фото: Б.Гашић, ФБ

Такође, на званичној Фејсбук страници Братислава Гашића пише,  - У просторијама ГО СНС Ниш потпредседник Српске напредне странке Братислав Гашић одржао је још један састанак са члановима. На састанку је било речи о организацији посла и задужењима током предизборне кампање. Сала ГО била је мала да прими све заинтересоване који желе да се укључе у рад.

Да подсетимо

Партијски и лични односи, међу високим функционерима Српске напредне странке у Нишу, привидно у протеклих неколико месеци изгледају боље, међутим, како се избори приближавају, немир међу напредњацима је све присутнији.

Због нарушених односа, и оптужби опозиције на рачун рада градске владе, извештаја Државне ревизорске институције (ДРИ) о ненаменском трошењу буџета, нишки напредњаци сами не могу да се договоре о избору свог кандидата за градоначелника Ниша, на предстојећим локалним изборима.

Као и више пута до сада, министар одбране Братислав Гашић, борави у Нишу да смири напету ситуацију и донесе одлуку. 

Као најозбиљнији кандидати и супарници у исто време, помињу се актуелни градоналелник Зоран Перишић, директор РЦ "Југоисток" (ЕПС Дистрибуција) и Бобан Џунић, председник Градске општине Палилула.

Градски већник и адвокат Срђан Алексић такође се високо котира у нишким политичким круговима, као и пензионисани генарал Момир Стојановић, за којим је расписана интерполова потерница због оптужбе за наводне ратне злочине.


#   Ниш   Братислав Гашић   СНС   градоначелник   Јужна Србија регион   Зоран Перишић   Дарко Булатовић   Бобан Џунић   Градски већник   Срђан Алексић   Градски одбор   Момир Стојановић   Милан Станојковић   кандидат   избори 2016   градске општине   Братислава
@sns_srbija @ProfdrPerisic @DarkoBulatovic_ @DzunicBoban @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима