Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gašić odlučuje ko će biti kandidat za gradonačelnika Niša iz redova SNS

rssBookmark and Share

Niš 13.02.2016. Z.S. Južna Srbija Info

U Nišu je drugi put za 10 dana boravio Bratislav Gašić, koji će kao čovek od poverenja Aleksandra Vučića, odlučiti ko će biti kandidat na izborima za gradonačelnika Niša, iz redova niških naprednjaka.

Foto: Bratislav Gašić FB
Foto: Bratislav Gašić FB

Gašić je sinoć u Nišu rekao, da će sledeće nedelje biti formirane liste kandidata za izbore, kako za lokalne, tako i parlamentarne, saznaje Južna Srbija.

Tada će se precizno znati ko je kandidat za gradonačelnika Niša iz redova naprednjaka u Nišu.

Kao i više puta do sada on je kritikaovao nejedinstvo i nesuglasice između čelnika SNS u Nišu.

Puna sala Gradskog odbora SNS Niš, Foto: B.Gašić, FB

Takođe, na zvaničnoj Fejsbuk stranici Bratislava Gašića piše,  - U prostorijama GO SNS Niš potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić održao je još jedan sastanak sa članovima. Na sastanku je bilo reči o organizaciji posla i zaduženjima tokom predizborne kampanje. Sala GO bila je mala da primi sve zainteresovane koji žele da se uključe u rad.

Da podsetimo

Partijski i lični odnosi, među visokim funkcionerima Srpske napredne stranke u Nišu, prividno u proteklih nekoliko meseci izgledaju bolje, međutim, kako se izbori približavaju, nemir među naprednjacima je sve prisutniji.

Zbog narušenih odnosa, i optužbi opozicije na račun rada gradske vlade, izveštaja Državne revizorske institucije (DRI) o nenamenskom trošenju budžeta, niški naprednjaci sami ne mogu da se dogovore o izboru svog kandidata za gradonačelnika Niša, na predstojećim lokalnim izborima.

Kao i više puta do sada, ministar odbrane Bratislav Gašić, boravi u Nišu da smiri napetu situaciju i donese odluku. 

Kao najozbiljniji kandidati i suparnici u isto vreme, pominju se aktuelni gradonalelnik Zoran Perišić, direktor RC "Jugoistok" (EPS Distribucija) i Boban Džunić, predsednik Gradske opštine Palilula.

Gradski većnik i advokat Srđan Aleksić takođe se visoko kotira u niškim političkim krugovima, kao i penzionisani genaral Momir Stojanović, za kojim je raspisana interpolova poternica zbog optužbe za navodne ratne zločine.

Komentara: 0


#   Niš   Bratislav Gašić   SNS   gradonačelnik   Južna Srbija region   Zoran Perišić   Darko Bulatović   Boban Džunić   Gradski većnik   Srđan Aleksić   Gradski odbor   Momir Stojanović   Milan Stanojković   kandidat   izbori 2016   gradske opštine   Bratislava
@sns_srbija @ProfdrPerisic @DarkoBulatovic_ @DzunicBoban @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima