Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ko je kandidat za gradonačelnika Niša iz redova SNS-a? (NASTAVAK)

rssBookmark and Share

Niš 04.02.2016. Z.S. Južna Srbija Info

U Nišu je boravio Bratislav Gašić, koji će kao čovek od poverenja Aleksandra Vučića, odlučiti ko će biti kandidat na izborima za gradonačelnika Niša, iz redova niških naprednjaka.
Do izbora kandidata nije došlo, ali je osnovano "operativno telo".

Foto: Alo arhiva
Foto: Alo arhiva

Kako kažu u SNS u Nišu, "operativno telo" ima za cilj da pripremi raspušteni Gradski odbor, za izlazak na predstojeće parlamentarne i lokalne izbore.

Vrh naprednjaka u Nišu i dalje tvrdi da su odnosi među njima vše nego dobri?

Da podsetimo

Partijski i lični odnosi, među visokim funkcionerima Srpske napredne stranke u Nišu, prividno u proteklih nekoliko meseci izgledaju bolje, međutim, kako se izbori približavaju, nemir među naprednjacima je sve prisutniji.

Zbog narušenih odnosa, i optužbi opozicije na račun rada gradske vlade, izveštaja Državne revizorske institucije (DRI) o nenamenskom trošenju budžeta, niški naprednjaci sami ne mogu da se dogovore o izboru svog kandidata za gradonačelnika Niša, na predstojećim lokalnim izborima.

Kao i više puta do sada, ministar odbrane Bratislav Gašić, dolazi u Niš da smiri napetu situaciju i donese odluku. 

Nešto ranije, zavladala "panika" među niškim čelnicima, na vest da Gašić dolazi u Niš, saznaje portal Južna Srbija Info.

Kandidati, Foto: Belami

Kao najozbiljniji kandidati i suparnici u isto vreme, pominju se aktuelni gradonalelnik Zoran Perišić, direktor RC "Jugoistok" (EPS Distribucija) i Boban Džunić, predsednik Gradske opštine Palilula.

Gradski većnik i advokat Srđan Aleksić takođe se visoko kotira u niškim političkim krugovima, kao i penzionisani genaral Momir Stojanović, za kojim je raspisana interpolova poternica zbog optužbe za navodne ratne zločine.

Kako će i kada, još uvek aktuelni ministar odbrane i čovek od poverenja Bratislav Gašić "preseći", ostaje da se vidi.

 

Komentara: 0


#   Niš   Bratislav Gašić   SNS   gradonačelnik   Južna Srbija region   Južna Srbija Info   Zoran Perišić   Darko Bulatović   Boban Džunić   Gradski većnik   Srđan Aleksić   Momir Stojanović   Milan Stanojković   izbori 2016   gradske opštine
@sns_srbija @juznasrbija @ProfdrPerisic @DarkoBulatovic_ @DzunicBoban @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima